Hoe haalt u het beste uit uw klanten

Man Staat Voor Kom En Kijkt Naar Links

Wij zijn zeer gemotiveerd en houden ervan om aan de behoeften en eisen van onze klanten te voldoen. Deze uitspraak willen wij graag verduidelijken. Een van onze bijzonder prettige aspecten is dat wij een hechte band met onze cliënten kunnen ontwikkelen en u er zeker van kunt zijn dat wij graag met u willen samenwerken.

Bovendien, hoewel wij duidelijk zijn dat wij gecentreerd zijn op het gebied van commerciële fotografie, begrijpen wij dat technische vaardigheden ook van primair belang zijn. Daarom willen we u heel graag persoonlijk ontmoeten. Vaak wanneer een technisch aspect niet aan de orde is, kunnen wij op locatie worden gesitueerd.

natuurfoto's, portretfotografie, close-ups, stadsgezichten, natuurlandschappen, opvoeders, artsen, advocaten, politie, energie, landbouw en militairen.

Tenslotte is het onze passie om onze cliënten van professionele en unieke foto's te voorzien die hun persoonlijkheden en leven weerspiegelen. De meeste van onze klanten zijn mannen die van hun profielfoto's houden. De meesten van hen hebben profielen in vijfsterrenhotels of op glamourfotobases. We zijn erg trots op ons werk. We streven er altijd naar om elke keer de beste foto's te maken. We zijn uniek omdat we weten hoe we het beste in onze modellen naar boven kunnen halen. U kunt enkele van onze klanten zien in onze voormalige portfolio.

U moet begrijpen dat wij u er peinzend en nerveus uit kunnen laten zien, of juist mooi en glamoureus. Natuurlijk doen we liever het laatste. Maar niet al onze cliënten zien er zo uit. Ons doel is om nervositeit om te zetten in geluk. We willen die glimlach echt op elke foto zien.

Om te beginnen willen we graag beginnen met de foto die we Hello noemen.

Het woord, "Hallo" is onze belangrijkste focus. Naarmate we meer en meer klanten telefonisch "Hallo" zeggen, beginnen we van het woord "Hallo" een verhaal te maken. Het "Hallo" verhaal is een dialoog die we onszelf vertellen. Dit is het belangrijke deel van het script.

De volgende stap is deze basistekst aan te passen aan elk van de kwaliteiten of behoeften waarover onze cliënten met ons communiceren. Dit is iets wat relatief eenvoudig lijkt. Door eenvoudigweg de verandering aan te brengen, hebben we een bijna onmiddellijke impact in de houding van de cliënt. Zelfs de manier waarop ze lopen, hoe ze in hun stoel zitten, de slanke manier van kleden die ze hebben aangenomen zijn allemaal getuigen van ons succes om het "GO"-moment zoveel betekenisvoller te maken.

Het mooie van dit proces is dat het echt niet lang duurt voordat je vertrouwd bent met de nieuwe manier van communiceren met je cliënten. Zelfs als je een gewaarschuwd twintigste van een ervaren fotograaf bent, zou het slechts een korte tijd moeten duren om uit te vinden hoe je van alle "G"-factoren een leuk, plezierig avontuur kunt maken.

Als je echt in je klanten, je medewerkers en jezelf investeert, dan is het niet meer dan logisch om je te verdiepen in een carrière als professioneel fotograaf. Misschien is het niets voor u, maar u kunt er een aanwinst van maken waarmee u meer bereikt dan u ooit had durven hopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.