Hoe uw marketingvideo’s te promoten

promotievideo laten maken

 

In een reclamevideo is het merk echter van ondergeschikt belang. Hoewel fabrikanten graag een product promoten, is het hoofddoel voor hen om op de cover van een tijdschrift te verschijnen. En wat te denken van een goede advocaat of accountmanager die graag met een flitsende marketingvideo aan de slag gaat? Er zijn er velen zonder het zelf te weten.

Dus terwijl reclamevideo’s eerder oud en moe zijn, is ook de promotievideo aan het veranderen en evolueren.

Als redacteur van het marketingblog Brand Marketing krab ik me achter de oren over de nieuwe rage van promotionele video’s. Waarom duiken ze op? Nou, hier is een kort overzicht:

15 e-mailtactieken om je Instagram-account te promoten

#1) Door gebruikers gegenereerde inhoud. De recente explosie van virale video’s betekent niet alleen meer virale video’s. De video maakt nu ook deel uit van posts van Facebook gebruikers en Google+ links hebben bewezen een significant effect te hebben op video views. Social media gebruikers willen blootgesteld worden aan de andere kant van het verhaal. Waarom niet proberen om hen een beetje meer te geven?

#2) Activisme. De jongere generatie is steeds actiever op sociale media. Het gaat niet alleen om het promoten van een product of dienst. Studenten hebben beleidsoplossingen gelanceerd. Merken geven consumenten meer macht door de omstandigheden voor arbeiders in de kledingindustrie te verbeteren. Startups bevorderen transparantie en dringen aan op transparante overheidscampagnes. De jonge generatie is nog niet zo oud dat ze soft moet zijn over lichaamsbeeldkwesties of de oorzaak van snoepconsumptie. Ze zijn atletisch en politieke denkers. Ze zullen op zoek zijn naar activiteit, dus het kan een bruikbare knal voor uw marketing dollar zijn. Wees niet bang om deze kwesties aan te pakken.

#3) Award. U herkende dat de ontvangers van poststempels met 125% toenamen toen u uw foto’s in hun enveloppen stopte. Ze weten al van je, dus je kunt een manier vinden om met hen in contact te komen. Een voorbeeld is Peace Mountain, de door Canada gemandateerde eeuwenoude morele kruistocht van de inheemse bevolking. Maar wat dacht je van een documentaire video?

#4) Onafhankelijke evenementen. Wat dacht u van een conferentie waar u een concurrent in hebt? Profiteer van lokale industrie├źn en de klimaatverandering in Europa. Je hoeft niet aan een vaste agenda te voldoen. Maar deze video is om dat verhaal te versterken. Marketing video tools bieden u de kans om zelf de inhoud voor uw video te kiezen. Het is flexibel voor kleinere en minder gevestigde bedrijven.

#5) Uitdaging voor kleine bedrijven. Een stap verder dan internationale video challenges, kunnen kleine bedrijven nu deelnemen aan wedstrijden waarmee ze hun marketingvideo’s kunnen testen. Het is ook een kans om zichtbaarheid en mogelijke projecten en connecties te krijgen.

#6) Klimmende bal. Zelf gepromote en innovatieve bedrijven zouden video kunnen gebruiken als een middel om hun doelstellingen te bereiken. Wie weet kan het ook nuttig zijn als middel om de aandacht van mensen te trekken en hun vertrouwen te winnen. Denk bijvoorbeeld aan glossy blog posts voor het Idaho hoogland waar East West Natural Resources gekscherend video gebruikt voor marketing doeleinden. Die ene zin is al genoeg om de aandacht van mensen te trekken.

#7) Geef promotionele video alle kans. Dit is een stukje dat ik zelf heb geschreven voor de marketingvideo-community. Hoe zit het met jezelf af te vragen, of het beter zou zijn geweest om het te plaatsen met andere inhoud van je merk en de moeite te nemen om het te personaliseren voor een betere impact.

@Nefty Piar

Lees meer:

Bedrijfsfilm laten maken

Promotievideo laten maken

Live streaming

Leave a Reply

Your email address will not be published.