Hoe word je een professionele fotograaf?

Fotograaf Eindhoven

U bent fotograaf. U neemt een foto van uw onderwerp, voert die in een computerprogramma in en drukt hem af (of stuurt hem naar de drukker) of u maakt een digitale foto. Op dezelfde manier wordt een fotograaf een fotograaf vanwege zijn of haar beroep. Dit is de eerste belangrijke reden om een professionele graad in fotogrph te behalen. Het is niet gemakkelijk om een professionele fotograaf te worden, maar wij kunnen je helpen door Photo Meltdowns. Voorbeeldfoto’s: We hebben doorzoekbare bestanden van honderdduizenden foto’s op professioneel niveau. U hoeft niet in de buurt van een beroepsfotograaf te wonen om zijn of haar foto’s te zien. Er zijn honderdduizenden mensen in de Verenigde Staten die waar dan ook in de VS werken en besluiten fotograaf te worden. U doet dat ook. Hoe moet u weten wanneer u beroepsfotograaf wilt worden? Je luistert naar anderen. Ik ben een van die mensen. Ik fotografeer al sinds 1971 (30 jaar geleden). Ik lees over uw beroep, en ik realiseer me dat ik beroepsfotograaf wil worden. Het is tijd om te beginnen. U kunt ook bellen en een afspraak maken met een goede fotovakschool om een automatische opleiding te krijgen voordat u uw professionele licentie krijgt. Je cursus klinkt geweldig, en dat is het ook. Je kunt meer te weten komen over hoe je een baan als fotograaf kunt krijgen in een Memoria artikel getiteld, “Hoe vind ik een baan als fotograaf”.

De zeer goed ingeburgerde wet staat beroepsfotograaf beperkt het aantal foto’s dat u per jaar kunt nemen. Fotografieklas beperkt aantal collega’s: Elke beroepsfotograaf heeft een werkgroep van vakgenoten die voor elkaar zorgen. Zo komen de leden van een fotoklas halfjaarlijks bij elkaar om hun adviezen te bespreken. Op een bepaald moment zal een fotograaf moeten beslissen wat hij of zij met zijn of haar leven wil doen. Of hij of zij gaat werken in zijn of haar beroep. Je bent tenslotte al sinds je 14e kunstenaar. U bent begonnen met het beschilderen van ateliermuren, en sindsdien schildert u halfjaarlijks. Dit zijn geen van beide “professionele banen”. Er zijn veel oorzaken voor het stoppen met een beroep, maar één reden is het krijgen van genoeg werk. Een andere reden is dat je iets nodig hebt wat je graag doet, en je beroep geeft je dat niet. Je werk is om geld te verdienen, en het beroep staat je niet toe om dat te doen. Als je tegen jezelf zegt: “Het beroep kan me niet schelen of ik een diploma haal als ik er niet in werk”, dan heb je niet genoeg werk. Je moet meer oefenen voordat je meer geld hebt dan je aankunt om de kosten laag te houden en een professionele fotograaf te zijn.

Er zijn tal van cursussen en organisaties die u zullen helpen bij het vinden van een baan als beroepsfotograaf. Er is ook geen tekort aan marktonderzoeksbureaus en agentschappen die je kunnen helpen. Er zijn ook laboratoria waar je fotografisch advies kunt krijgen van andere fotografen. In de beeldvorming van de toekomst zijn verschillende websites beschikbaar. U vindt deze pagina’s en nog veel meer op een overkoepelende website met de naam “The Future of Photo”.

U zult geen probleem hebben om naar vacatures verwezen te worden als u deze velden betreedt. We maken allemaal fouten als we solliciteren, maar u bent op dit moment aan het werk. Zorg ervoor dat u wat tijd besteedt aan het maken van selecties. U zult geen problemen hebben met het verkrijgen van referenties. Uw beste statistische gegevens zullen komen van degenen die succesvol en met succes in het veld hebben gewerkt. Uw beste bron van aanbevelingen zal komen van uw collega’s. Er zal altijd salarisinformatie voor de baan van een fotograaf beschikbaar zijn op het Internet. U zult in staat zijn om te bladeren door deze velden op onze wet timeshow site. Onze galerij is een verzameling van de beste foto’s uit een groot aantal van deze vakgebieden. Wij hebben 40.000 hoge-resolutie afdrukken van elke dag opnamen van New York City. De fotografen op onze kalender zijn elke cent van de verkoopprijzen waard, en ze hebben elk miljoenen dollars aan commissies verdiend. Elk van hen is een beroepsfotograaf die zijn brood verdient met zijn concentratie van het werven en vertegenwoordigen van fotografen. Zij hebben aanzienlijke kennis en expertise op vele belangrijke gebieden van de foto-industrie, en zij, meer dan wie dan ook, zullen u helpen om het grote geheel te zien.

Waar het op neerkomt is dat goed werk door puur hard werken gemakkelijk veel steun en aanmoediging oplevert. Het minder degelijke werk levert slechts één of twee verkopen op. Als je dat dramatische verschil niet hebt, is het voor iedereen duidelijk dat het werk niet werkt. Ben je slecht begonnen en werk je nu fatsoenlijk? Huren en betalen ze al hun fotografen op het niveau dat ze mij betaalden om voor jou te fotograferen? Deze vragen staan voorop bij elk examen dat je aflegt, maar het is erg moeilijk om de wrijving te krijgen van wat nodig is om een pro te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.