Livestreaming Analyse

Live Streaming

 

Vervolgens toont het video’s van deze vermeende “gebeurtenissen” vanuit alle hoeken, op verschillende tijdstippen, en aan zoveel mogelijk kijkers.

Wat doet Livestreaming Analyse?

Een optie om materiaal te tonen dat niet live gestreamd werd, is het CensorRow dashboard te gebruiken, waarmee je door YouTube kunt navigeren voor live streaming footage. Als je iets ziet waarvan je denkt dat het live is, klik dan op de CensorRow knop in de linker werkbalk. Dit is een handig hulpmiddel om te herkennen wat livestreaming kan zijn.

Hier is een voorbeeld van een artikel dat ik op het web vond en dat live werd uitgezonden. Naar mijn mening is dit duidelijk fraude en had er geen $100 voor mogen worden betaald.

Het artikel dat ik bekeek is getiteld: “Florida State Senator Cites Ben Carson’s Criminal History in Stand Against Sports Turf.” Het is een artikel dat wordt gehost op de website Florida Democrats 9/23/16 , een Facebook-pagina gemaakt en beheerd door dominee Brian Gaylor uit Houston, Texas. Gaylor is beschuldigd van het lastig vallen van mensen en hun families met zijn oproep tot actie.

Een schermafbeelding uit het artikel staat echter op de site als bewijs van leven van de vermeende livestream, waaruit blijkt dat deze inhoud in werkelijkheid niet werd gestreamd:

Ik wil graag een screen capture laten zien van een video die werd geĆ¼pload naar de 19 oktober 2016 editie van de CensorRow blog Get Religion. Merk op dat dit de screen capture is die ik voor deze post heb onderzocht.

Link naar screenshot van video “Florida State Senate Candidate Claims Upcoming Debate Will Be Announced November 11th”, 8:48 PM Tuesday, October 19, 2016, te vinden op 7:27 van de video, 13.D.

Ik zeg duidelijk duidelijk, omdat geen enkel ander verslag van wie dan ook uit de 150-177 negatieve commentaren op een oud nieuwsbericht dat hij gepubliceerd moet hebben het tegendeel beweert. Zoals u het volledige artikel kunt zien ziet het er zeer legitiem uit, de kwaliteit varieert een beetje van foto tot foto, maar de handeling van het live uitzenden is helemaal niet duidelijk.

Ik denk dat het belangrijk is op te merken dat dit een dienst is die een beslissingselement heeft. Gebruikers zijn in staat om door video’s te bladeren in elke mate waarin zij dat wensen. Deze video’s zijn misschien geen blog of artikel, maar kunnen evengoed een uitzending van een live voetbalwedstrijd zijn. De handeling is zakelijk, hoewel sommige beoordelingssites, websites en bedrijven wel kunst voor de verkoop accepteren.

Er zijn veel diensten die zich toeleggen op zeeharten. Misschien zullen zij het volgende platform zijn om de harten van onze wereld live op camera vast te leggen.

Livestreaming Analyse heeft ook een Commentaar functie waarmee gebruikers commentaar kunnen geven op livestreamed materiaal. Er zijn veel pagina’s over Livestreaming Analyse, hoewel anderen wel een vergoeding vragen voor het streamen naar een live publiek.

U kunt meer informatie over Livestreaming Analyse vinden op Livestreaming Analyse op YouTube, Livestreaming Analyse op Facebook en Livestreaming Analyse op Google+.

Lees meer:

Promotievideo laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Videoproductie

Leave a Reply

Your email address will not be published.