Waarom je het niet verkoopt

Bedrijfsfilm Eindhoven

 

Wanneer je het gebruikt. Wanneer je meer wilt. Het is gebruikelijk om in een bedrijfsfilm de merken of soorten producten of diensten te zien waarvoor het bedrijf reclame maakt. Coca Cola wordt bijvoorbeeld voorgesteld met een “T hat Man” (een fictief persoon uit een kinderverhaal) en Pepsi wordt voorgesteld met een “Bad Guy” (een slechte man).

Denkt u dat deze vorm van marketing doeltreffend is?

Voor bedrijfsfilms is er veel vis in de zee. Weet u bijvoorbeeld waarom Pepsi of Coca Cola op zo’n manier reclame voor zichzelf zouden maken? Rekenen ze op uw gevoelens voor het product? Natuurlijk is het een marketingstrategie en dus marketing.

Goede studio’s hebben ook dit soort productplaatsing in hun films. De Slechte Studio zal proberen de merken zoveel mogelijk te verbergen. Zo zullen de beste pogingen van een film om het product te laten zien misleidend zijn. Hoewel, de zwakkeren kunnen het product uit eigen vrije wil inbrengen. Maar de sterkste voorbeelden zijn gewoonlijk de bekrompenen.

Het bedrijf dat eigenaar is van de film

Nu u kunt zien waarom bedrijven reclamefilms als goed zien en de Slechte Studio als slecht, laten we eens kijken hoeveel positieve en negatieve voorbeelden er zijn. Goede Studio’s, die hun best doen om cijfers te ontkrachten. Het is logisch dat als je deze films bekijkt, je onder de indruk zou kunnen zijn van de tendens om te profiteren van het geluk dat talrijke merken gratis of bijna gratis schenken.

Aan de andere kant, hoe vaker je ze bekijkt, hoe minder overtuigd je bent. Sommigen zijn gewoon te fatsoenlijk van het product. Het is dus onmogelijk om echt trots te zijn op de merken. Zelfs als ze allemaal goed zijn, is niets anders goed genoeg. Ik en ik willen daar niet eens naartoe gaan, want uiteindelijk zijn het maar nummers.

Denk niet dat dit u voor de gek zal houden, want de persoon hierboven heeft zijn doel heel goed bereikt en geloof me, iemand heeft hetzelfde gedaan met de Republikeinen. U zult dezelfde dialoog krijgen, alleen anders.

Lees meer:

Freelance filmmaker

Videoproducent

Animatiefilm laten maken

Leave a Reply

Your email address will not be published.