Japans Japans

Cameraman

 

Anamari Aamantara (gemengd Japans en Engels) (Je kunt het niet vertalen zoals je Japanse vriend of je vriend in Engels-sprekende landen).

Cameramannen hebben 6 tot 8 documentaire aftiteling nodig, meestal voor televisiedocumentaires of productievideo’s, en meestal voor films van een Japanse speelfilmstudio, of Japanse speelfilms of ook voor bands. Deze credits kunnen zelfs van een niet-Japans nummer zijn, en variëren van vrij gewone televisiedocumentaires die geen betrekking hebben op Japan tot zeer zeldzame en zeer intelligente documentaires die in slechts twee dagen in Japan zijn gefilmd.

Voorbeelden van mensen die meewerken aan het maken van videodocumentaires:

Japanse mensen, vertegenwoordigers van Japanse bedrijven of gebruiken hun prestige om daadwerkelijk video documentaires te maken. Gewoonlijk kunnen Japanse mensen zich op deze gospel definitieve manier uitdrukken en uitdrukken … rijden en rijden … maar [de filmmakers] begrepen niet dat ze dat eigenlijk kunnen zeggen … dus … onder Japanse bedrijven, zijn er een aantal KyoAni (kleine letters k : kirei) mensen die veel mensen van KyoAni zijn. Ze leggen meestal niet uit aan de Japanse mensen wat [kIREI(hiragana) of カイエリ(hiragana)] betekent, maar [ze kunnen] het uitleggen … in dit project, krijgen ze niet meer dan drie afleveringen door, correct?

Uchida Asami (善花満 Asami Uchida) – Japanse popzangeres Uchida Asami is een Japanse popzangeres die populair is uit Japan. Ze is niet alleen beroemd vanwege haar zangkunsten, maar ook omdat ze vaak te zien is in promotie- en muziekvideo’s voor verschillende Japanse popsongs. Verreweg haar meest populaire materiaal is “Crazy Paradise”, van haar eigen album en Uchida Asami Girls’ Music, en “Piece of Cake”, een andere single van haar.

Cameramannen – Nogal wat Japanse TV freelance cameramannen bestuderen en fotograferen vaak interessante zaken (niet-Japanse onderwerpen) zoals cinematografie, montage, laden/lossen, fotograferen van reacties op openbare plaatsen, enz.

Populaire mensen om te werken als camera operator / cameraman

Gina Matsubara (梅津 蒼葉香子)

Waarschijnlijk het populairste Japanse model en actrice, beelden van anime personages, groepsvideo’s, opnamen van fan groepen.

Gina Matsubara is 5-6 (4-5 als je optredens in TV-drama’s meetelt) jaar ouder dan de meeste Japanse tienermeisjesmodellen. Het was de eerste keer dat ze verscheen op het “KAITO Cultuur Festival” in Japan.

Zij heeft een aantal solovideo’s in het Japans gemaakt. Zij heeft Japans gestudeerd (en ook Engels, Duits en Frans), maar is nooit lang genoeg in Japan gebleven om grammaticale kennis in het Japans te verwerven. Zij spreekt geen ondertitels in het Engels of enige andere taal van het Japans. De grootste onderscheidingen die zij ontving waren een prijs voor beste model in het Cover Girls rooster, enz.

Gina gebruikt haar bekendheid op TV en televisie om fans buiten het land te ontmoeten. Dit creëert nieuwe onderzoeken naar haar uiterlijk, aangezien Japan momenteel geen markt is voor de massaproduktie van idolen. In tegenstelling tot andere modeladvertenties, waar ze een precedent hebben van beroemde sterren, moet het beeld van TV- en radioreclame persoonlijk zijn. Elk gezicht moet uniek zijn. Bovendien hoeven ze niet te modelleren “hoe ze eruit zien”. De traditionele idoolgroepen van vroeger kunnen niet meer bestaan en moeten dus op non-actief worden gezet.

Momenteel is zij niet actief op TV en wordt zij zelden gefotografeerd of als model gebruikt in reclamespots. Om meer endorsements van grote bedrijven te krijgen, zijn haar promotionele reclamespots vooruit gegaan.

Gina en andere modellen zien groepen als een belangrijk onderdeel van hun carrière. Zij verschijnen in elke groepsshoot met het doel zichzelf te projecteren als een idool. Veel mensen gebruiken deze methode van publieke optredens om betrokkenheid bij de actie te vragen. Nina (モドリ) is een ander beroemd jong industrieel model dat erin slaagt de aandacht te trekken door te verschijnen in foto’s van openhartige fotografen (te zien op de website van zijn werknemer).

Maar heel wat mannelijke modellen werken nog dag na dag als camgirl, minstens één keer/ soms langer. Tanaka Yoshinori (トナヤノ・卯ま章) is bekend voor het hebben van hoge baan reizen op de top van het zijn een entertainment werknemer. Hij is er bijna beroemd om en was beroemd van terroristen aan iemand als “blackbeard”, maar hij is niet alleen beroemd als een loper zeggen ze*. Hij is een van de meest aantrekkelijke professionele mannelijke modellen die er zijn. Ze fotograferen hem in outfits tegen de tijd dat Nikita Novani (Ниталин Навид) begon te werken als cam model na de succesvolle nacht.

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.