Succes met productfotografie

Product fotograaf Breda

Product fotografie succes en bron van winst Bijgevolg is een productsoort van goede kwaliteit voordelig voor een bedrijf dat zoveel mogelijk verkeer wil krijgen uit reclame voor nieuwe producten. Hoewel ruwe winst niet belangrijk is, zullen verschillende winstbronnen het bedrijf helpen bij de promotie en de groei van zijn bedrijf. Deze omvatten: Marktaandeel Product foto’s van goede kwaliteit kunnen doeltreffend zijn om een bepaald product te promoten. Er zijn aanwijzingen dat grote bedrijven hun marktaandeel hebben kunnen vergroten door echt goede product foto’s te gebruiken. De onderzoeksgroep USDOS evalueerde het succes dat product foto’s kunnen hebben. Zij ontdekten dat product foto’s van hoge kwaliteit het marktaandeel met wel 20% doen toenemen en dat de positie van het merk ook langzaam verbetert als de foto’s slecht zijn. Talrijke websites brengen verslag uit over de resultaten van sites die gebruik maken van on-camera product fotografie. Zij melden een toename van het verkeer, het aantal screenshots en de datum van de product beoordeling.

Veel zoekmachines, zoals Google, hanteren speciale regels en beleid voor het gebruik van product foto’s en beoordelen deze op de kwaliteit en de kwaliteit van het merk. De kwaliteit van de productfoto’s wordt met verschillende criteria in de zoekresultaten gevonden. Kwaliteit van product foto’s Een van de eerste criteria die door andere zoekmachines worden ontwikkeld is de kwaliteit van de foto’s. Dit criterium omvat hoe zij de kwaliteit waarnemen in vergelijking met andere producten en hoe zij aanbevelingen doen over foto’s waar mogelijk? Google maakt gebruik van een algoritme met 2 sorteringen om de kwaliteit van product foto’s te beoordelen. De foto’s met de laagste kwaliteit worden zeer laag gerangschikt (niveau 1 – 3, dat is het eerste niveau van de schaal). Wanneer pagina’s met dergelijke foto’s worden gerangschikt, krijgen pagina’s met foto’s van goede kwaliteit een hogere positie. Wat Google niet weet, is of er nog andere factoren meespelen, zoals het nut van het product en of het aan mensen buiten de wereld op de markt kan worden gebracht. Kijk of een productfoto zoveel moeite waard is Controleer het product en het bedrijf dat productfoto’s gebruikt op de markt. Evalueer of het voordeel ervan mogelijk is. Welke resultaten kunt u verwachten? Dit hangt af van de hoeveelheid gebruikte foto’s (izei), de verwerkingstijd en uw budget.

Een van de producten begon te adverteren met een eigen productfoto. Het merk was erg populair en kreeg veel verkeer. Na een jaar werden de foto’s vervangen door nieuwe foto’s. Waarom stopte het? De reden was niet een technische kwestie, maar het budget, dat als een laag budget ruimte nodig heeft voor product foto’s. Verbeter de kwaliteit van productfoto’s en verhoog hun verkeer. Dit kan worden bereikt door uw tijd en moeite te investeren. Salaris en groei voor Software Engineer Foto – Product fotografie Dus, hoeveel zou je betaald krijgen voor een productsoort van goede kwaliteit, of zelfs een foto die de algemene service voor gebruikers verbeterde, zoals het verhogen van de UI-efficiĆ«ntie of het vervullen van de behoeften van de klant? Een recente software engineer betaalde 50000 dollar voor zijn kick ass productfoto in Kazachstan met een Samsung camera aangeboden door Adobe in 2015. Dit was een voorbeeld van een geweldige software-ingenieur tijdens een reis naar een ver land.

Leave a Reply

Your email address will not be published.