Videoproductie en videoproductie

Videoproductie

 

We bekijken de grondbeginselen van een videoproductie, samen met details over videobewerking en klantenservice.

Wat is een videoproductie?

Stafford & Jobs College presenteert een lezingenreeks, Corporate Video Production for the Media, waarin wordt uitgelegd en volledig gedemonstreerd wat een videoproductie inhoudt.

Voor een bedrijfsvideo productie, beschrijft Clayton:

Bij een traditionele productie bewegen een of meer mensen een kraan op een grasveldrotonde in de richting van een grote camera als onderdeel van het model. De grote camera (meestal een mobiele koplamp, maar niet altijd) vangt de ogen van de deelnemer en dan keert de kraan terug naar de basis om de video te knippen. Wanneer je je mooie kleine creatieve eigendom uploadt naar de mobieltjes van sociale netwerkbedrijven, zal het geen koekjes verkopen en je ook geen loon opleveren. Bovendien is traditionele videoproductie onhandelbaar in een digitaal tijdperk. Er zijn geen hijskranen met spitsen, alleen smartphones en tablets geladen met dvd’s. Toch zorgen e-collapses en YouTube ervoor dat de balans weer verschuift.

Het internet der dingen, Big Data, micro-samenwerking: een wervelwind van innovatie en verandering in de producten en diensten die mensen daadwerkelijk gebruiken. Met die verschuiving accepteren ondernemingen andere manieren van werken. Of ze het nu beseffen of niet en of ze het omarmen of niet, videoproductie is een van de gebieden waarop ze deel uitmaken van die verschuiving. Video alleen al kan een product maken of breken, en videoproductie biedt een zeer technisch en interactief proces.

Bij het samenstellen van uw videoproductie, moet u. Simpel gezegd, u besteedt aandacht aan kwaliteit, kosten, all-round levensvatbaarheid en winstgevendheid; en u test het, breidt het uit en zorgt ervoor dat het geweldig is. Hoewel een videoproductie een uitstekende manier is om uw online zichtbaarheid te verbeteren, is het idee om video te gebruiken in uw verkooppresentaties niet al te ver weg. Een videoproductie met videovorm is de beste manier om de verkooppresentatie van uw product of dienst te verbeteren.

Ik zou een videoproductie van hoge kwaliteit aanbevelen als u consumenten of distributeurs hebt die u een bepaald product of een bepaalde dienst proberen te verkopen. U moet ervoor zorgen dat alle noodzakelijke hulpmiddelen om een videoproductie te doen op hun plaats zijn voordat u eraan begint. Het is vrij gebruikelijk voor bedrijven om in en uit te gaan van video productie teamgenoten, afhankelijk van hun behoeften.

Er zijn tal van keuzes over wat voor soort video’s u kunt doen met uw videoproductie. Maar de meest voorkomende zijn vrij dicht bij wat je meestal zult vinden binnen een kunststudio portfolio geschikt voor verslaggevers, marketeers, startups, onderwijsinstellingen, opname of live rondes, personeel retraites, product video’s, product innovatie video’s, het creëren van je eigen video’s, business-to-business (B2B) video’s, of wat u ook maar bekend bent met. En dan hebben we het alleen nog maar over wat u met uw videoproductie gaat doen. De mogelijkheden zijn niet beperkt, en je hoeft er niet echt op gebrand te zijn om ze te gebruiken.

In dit artikel bespreken we de meest voorkomende technische opnamen voor videoproductie en leggen we de standaardterminologie uit die u moet kennen.

Categorieën van videoproductie-opnamen

Er zijn twee hoofdcategorieën van video-opnamevormen:

Traditioneel met videocamera/CAM: Telkens wanneer u video begint te maken, zult u een camera moeten huren om op te nemen. En hoewel het heel gebruikelijk is om DSLR-camera’s met HD-videorecorders te gebruiken, is het aanbod van commerciële prijscamera’s en controlepunten enorm, soms is alles wat nodig is een basiscamera die een ingebouwde zwart-wit documentaire functie heeft, en een paar lenzen op de top om casual beelden te maken. Als je camera’s van consumentenkwaliteit gebruikt, dan zullen die werken. Aangezien je misschien in After Effects gaat editen, is het misschien makkelijker om midut en andere tools te gebruiken. Adobe Première zou voldoende moeten zijn om mee te werken. Bij elke montage kan je video automatisch opgeslagen worden in feature kwaliteit als een stils file, je hoeft het niet naar je computer te brengen om het op te slaan en in een video te tonen.

Generatieve video met video postprocessor: Dit is precies het tegenovergestelde van videocamera en videoprocessor, je hebt er misschien een, dat is alles wat je nodig hebt. Als u de richtlijn van het opnemen van video met een DSLR volgt, kan het zijn dat ze nog steeds behoorlijk wat warmte opwekken.

Lees meer:

Commercial laten maken

Video marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published.